• ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ
  & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
  & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 • Έρευνες Κλαδικών Εκθέσεων

  Έρευνα για νέα εκθεσιακά προϊόντα ή πεδία ενδιαφέροντος: νέα εκθεσιακά αντικείμενα  ή νέες θεματικές ενότητες κλαδικών εκθέσεων προτείνονται στους διοργανωτές μετά από εις βάθος ανάλυση της διεθνούς – κυρίως ευρωπαϊκής – εκθεσιακής αγοράς, που θα οδηγήσει στην αύξηση της συμμετοχής τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών.

  Διαβάστε Περισσότερα

   

  Έρευνες στον Τομέα Τουρισμού & Επιχειρήσεων

  To IEE εκπονεί έρευνες και μελέτες που αφορούν τον τουριστικό κλάδο και τις επιδράσεις του στην οικονομία. Ειδικότερα η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία που διαθέτει το ΙΕΕ από τον χώρο των εκθέσεων και των events γενικότερα το καθιστά expert πάνω σε θέματα M.I.C.E. τουρισμού και επιχειρηματικότητας.

  Διαβάστε Περισσότερα

   

  Άλλες Μελέτες & Έρευνες

  Το ΙΕΕ παράλληλα με τις υπόλοιπες έρευνες και μελέτες που εκπονεί, επεκτείνει την δραστηριότητά του και σε τομείς που τοποθετούνται στην περιφέρεια της εκθεσιακής και συνεδριακής αγοράς. Πιο συγκεκριμένα το ΙΕΕ αξιοποιώντας την εμπειρία του από τον χώρο των εκθέσεων και των συνεδρίων, εκπονεί ποικίλες μελέτες, όπως για παράδειγμα master plan για τοπικές γιορτές και φεστιβάλ, επιδράσεις εκδηλώσεων στην τοπική οικονομία κλπ.

  Διαβάστε Περισσότερα