• ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

  ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

 • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (IEE)

  Το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών είναι μια αστική, μη-κερδοσκοπική εταιρεία. Βασικός σκοπός του Ινστιτούτου είναι η διεξαγωγή μελετών και ερευνών που αφορούν την τοπική και διεθνή εκθεσιακή και συνεδριακή δραστηριότητα. Το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών επίσης δρα ως εγκεκριμένος πιστοποιητής (auditor) της UFI για τον εθελοντικό έλεγχο και πιστοποίηση Στατιστικών των Εκθεσιακών εκδηλώσεων. Η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά και διασυνοριακά προγράμματα είναι μέρος των κύριων δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου.

   

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ !


  Το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών σας καλωσορίζει στον ανανεωμένο του ιστότοπο

  ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


  Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων λειτουργίας του, το ΙΕΕ συμμετέχει ενεργά σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ως εταίρος, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες προς την εκθεσιακή βιομηχανία, τον τουρισμό και επιμέρους επιχειρηματικούς κλάδους.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ


  Η εξυπηρέτηση των αναγκών της Εκθεσιακής βιομηχανίας και η διάχυση της σχετικής πληροφορίας και γνώσης εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων.

  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ευρωπαϊκά Προγράμματα

  Το ΙΕΕ συμμετέχει ως εταίρος σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, στοχεύοντας στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου εκδηλώσεων, που θα συμβάλλει στη διάχυση προς την κοινωνία των αποτελεσμάτων διαφόρων ερευνητικών προγραμμάτων και διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

   

  Διαβάστε Περισσότερα

  Μελέτες & Έρευνες

  Το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών πραγματοποιεί έρευνες και μελέτες το αντικείμενο των οποίων συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τον εκθεσιακό κλάδο (πχ τουρισμός, επιχειρηματικότητα κλπ).

   

  Διαβάστε Περισσότερα

  Υπηρεσίες για την Εκθεσιακή Βιομηχανία

  Το ΙΕΕ παρέχει σειρά υπηρεσιών που συνδέονται με την Εκθεσιακή βιομηχανία, όπως είναι η πιστοποίηση εκθεσιακών γεγονότων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών κ.ά.

   

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ARTECITYA

  Το Φεστιβάλ Τέχνης – Επιστήμης – Τεχνολογίας είναι ένα νέο project της Helexpo που παρουσιάζεται στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, και με το οποίο ο

  Διαβάστε Περισσότερα