• ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ
  & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
  & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ

  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ι.Ε.Ε.)

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Δρ. Δημήτρης Ταμπάκης

  Εντεταλμένος Σύμβουλος – Διαχειριστής 

  Τηλ. +302310291128 / Κιν. +306977344601 / Email: tampakis@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό

  Ο Δημήτρης Ταμπάκης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στα Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας. Εργάσθηκε για τριάντα χρόνια στην εταιρεία ΔΕΘ-HELEXPO, κυρίως ως Τεχνικός Διευθυντής. Είναι μόνιμος συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενεργειακών Συστημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ενασχόλησή του σε Ευρωπαϊκά και Διασυνοριακά Προγράμματα. Είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Επιχειρηματικών & Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη Εντεταλμένου Συμβούλου


  Βίκυ Δαλκράνη

  Βίκυ Δαλκράνη

  Διευθύντρια

  Τηλ. +302310291500 / Κιν. +306979331048 / Email: dalkrani@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Η Βίκυ Δαλκράνη είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς και Πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ, μιλά πέντε γλώσσες, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. ‘Εχει εργασθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ελληνικής βιομηχανίας, καθώς επίσης και σε μία από τις πλέον πρωτοπόρους πολυεθνικές εταιρείες του χώρου της ένδυσης, αλλά και στον μεγαλύτερο διοργανωτή Εκθέσεων & Συνεδρίων της Ελλάδος, τη ΔΕΘ-HELEXPO. Οι θέσεις στις οποίες απασχολήθηκε ποικίλουν από τις πωλήσεις και τις εξαγωγές, μέχρι το Project Management Εκθέσεων, τις Διεθνείς Σχέσεις, το Marketing και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ από το 2013 διευθύνει το Ινστιτούτο Επιχειρηματικών & Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης. Είναι μητέρα ενός αγοριού.


  Ασημένια Σαλεπάκη

  Ερευνήτρια

  Τηλ.+302310291550 / Email: salepaki@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό

  Η Ασημένια Σαλεπάκη είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης ΑΠΘ στο αντικείμενο του Χωρικού Σχεδιασμού για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2022 συμμετέχοντας στην εκπόνηση ερευνών και μελετών με εκθεσιακό αντικείμενο, αλλά και στο σχεδιασμό, τη διαχείριση και την υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.

  Βασίλης Καρατζόγλου

  Ερευνητής

  Τηλ. +302310291513 / Email: karatzoglou@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό

  Ο Βασίλης Καρατζόγλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2022 ως στέλεχος του τμήματος Hosted Buyers, έχοντας βοηθήσει στην διαχείριση των προγραμμάτων Hosted Buyers για τις κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ-HELEXPO. Μιλάει άριστα Αγγλικά, καθώς και Τουρκικά σε ικανοποιητικό βαθμό.

  Αποστολίνα Κουρκουρίδου

  Ερευνήτρια

  Σύντομο Βιογραφικό

  Η Αποστολίνα Κουρκουρίδου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2018 και έχει συμμετέχει στην εκπόνηση μεγάλου αριθμού ερευνών και μελετών με εκθεσιακό αντικείμενο, ενώ έχει συμμετέχει στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.