• ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ
  & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
  & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (I.E.E)

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Δρ. Δημήτρης Ταμπάκης

  Δρ. Δημήτρης Ταμπάκης

  Εντεταλμένος Σύμβουλος-Διαχειριστής

  Τηλ. +302310291128 / Κιν. +306977344601 / Email: tampakis@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Ο Δημήτρης Ταμπάκης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στα Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας. Εργάσθηκε για τριάντα χρόνια στην εταιρεία ΔΕΘ-HELEXPO, κυρίως ως Τεχνικός Διευθυντής. Είναι μόνιμος συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενεργειακών Συστημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ενασχόλησή του σε Ευρωπαϊκά και Διασυνοριακά Προγράμματα. Είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Επιχειρηματικών & Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη Εντεταλμένου Συμβούλου.


  Βίκυ Δαλκράνη

  Βίκυ Δαλκράνη

  Διευθύντρια

  Τηλ. +302310291500 / Κιν. +306979331048 / Email: dalkrani@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Η Βίκυ Δαλκράνη είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς και Πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ, μιλά πέντε γλώσσες, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. ‘Εχει εργασθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ελληνικής βιομηχανίας, καθώς επίσης και σε μία από τις πλέον πρωτοπόρους πολυεθνικές εταιρείες του χώρου της ένδυσης, αλλά και στον μεγαλύτερο διοργανωτή Εκθέσεων & Συνεδρίων της Ελλάδος, τη ΔΕΘ-HELEXPO. Οι θέσεις στις οποίες απασχολήθηκε ποικίλουν από τις πωλήσεις και τις εξαγωγές, μέχρι το Project Management Εκθέσεων, τις Διεθνείς Σχέσεις, το Marketing και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ από το 2013 διευθύνει το Ινστιτούτο Επιχειρηματικών & Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης. Είναι μητέρα ενός αγοριού.


  Δημήτρης Κουρκουρίδης

  Δημήτρης Κουρκουρίδης

  Ερευνητής

  Τηλ. +302310291506 / Κιν. +306936783915 / Email: kourkouridis@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Ο Δημήτρης Κουρκουρίδης είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων του ΑΠΘ στα αντικείμενα της Γεωγραφίας-Χαρτογραφίας, καθώς επίσης και στο αντικείμενο του Σχεδιασμού, Οργάνωσης και Διαχείρισης Συστημάτων Μεταφορών. Την περίοδο αυτή εκπονεί την διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ με αντικείμενο “Κοινωνικοχωρικές Διαστάσεις των Εκθέσεων, Πόλη και Αλληλεπιδραστικές Δυναμικές: Η Περίπτωση της Θεσσαλονίκης”. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2007 και έχει συμμετέχει στην εκπόνηση μεγάλου αριθμού ερευνών και μελετών με εκθεσιακό αντικείμενο, ενώ έχει συμμετέχει στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων. Τέλος έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια πάνω στα αντικείμενα των ερευνητικών του ενδιαφερόντων.


  Ελεάνα Κωστοπούλου

  Ελεάνα Κωστοπούλου

  Ερευνητής

  Τηλ. +302310291517 / Κιν. +306955666064 / Email: kostopoulou@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Η Ελεάνα Κωστοπούλου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμοσμένης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2008 και έχει συμμετέχει στην εκπόνηση μεγάλου αριθμού ερευνών και μελετών με εκθεσιακό αντικείμενο, ενώ έχει συμμετέχει στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.


  Ασπασία Σκουληκαράκη

  Ασπασία Σκουληκαράκη

  Ερευνητής

  Τηλ. +30231029235 / Κιν. +306955666030 / Email: skoulikaraki@iee.org.gr

  Σύντομο Βιογραφικό
  Η Ασπασία Σκουληκαράκη είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζεται στο ΙΕΕ από το 2008 και έχει συμμετέχει στην εκπόνηση μεγάλου αριθμού ερευνών και μελετών με εκθεσιακό αντικείμενο, ενώ έχει συμμετέχει στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.